Naar hoofdinhoud

Activiteiten

Van bedrijfsborrels tot kinderfeestjes en van festivals tot verjaardagen: Strand Tien is je plek. Midden in het bos, pal aan het water en toch op maar 5 minuutjes rijden van snelweg A59. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Strand Tien zakelijk

Strand Tien als locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Goed idee! Vergaderen, presenteren, borrelen en dineren: opties genoeg.

Ontdek Strand Tien zakelijk

Ontvang je gasten in het Strandlokaal

Het Strandlokaal is ideaal om een groot gezelschap te ontvangen. Denk aan een verjaardag, borrel of een zakelijke bijeenkomst. De deur kan dicht voor privacy en open om de ruimte op mooie dagen uit te breiden naar het terras. Het Strandlokaal heeft een presentatiescherm en geluid. Stoelen, tafels en catering verzorgen we op basis van jouw wensen. Van koffie met gebak tot borrelhappen, lunch of diner. Alles kan.

Ontdek de mogelijkheden

Kinderfeestjes bij Strand Tien

Klauteren in het bos, spetteren in het water of spelen in het zand? Ons outdoor & recreatie team denkt met je mee over thema’s en spelletjes en helpt je tijdens de dag. En ‘’je wordt met een volle maag thuisgebracht’’ kan op de uitnodiging. Want met snacks, fris, gezonde alternatieven en kindermenu’s verzorgen we ook eten en drinken.

Ontdek de mogelijkheden

Evenement organiseren bij Strand Tien

Sportdag, bedrijfsdag, outdoor activiteit of festival organiseren? We ontvangen je graag. Kunnen we daarbij rekening houden met onze buren en de natuur? Dan maken we er samen een topevenement van. Laten we je plannen bespreken.

Ontdek de mogelijkheden
Lightbox afbeelding