Naar hoofdinhoud

Strand Tien Zakelijk

Bedrijfsuitje, vergaderen en borrelen bij Strand Tien

Zoek je een mooie locatie voor je bedrijfsuitje, borrel, vergadering of training? Gevonden! Strand Tien. Midden in het bos, pal aan het water en toch op maar 5 minuutjes rijden van snelweg A59. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Strandlokaal

Vergaderen en borrelen bij Strand Tien

Bedrijfsuitje, vergaderen of borrelen bij Strand Tien? Dan zoek je ongetwijfeld naar een ruimte als ons Strandlokaal. De deur kan dicht voor privacy en open om de ruimte op mooie dagen uit te breiden naar het terras. Het Strandlokaal heeft een presentatiescherm en geluid. Stoelen, tafels en catering verzorgen we op basis van jouw wensen. Van koffie met gebak tot borrelhappen, lunch of diner. Alles kan.

Ontdek de mogelijkheden

Outdoor activiteiten

Organiseer een actief bedrijfsuitje bij Strand Tien, lekker in de buitenlucht. Op het water, in het bos en op het strand organiseren we verschillende outdooractiviteiten voor een onvergetelijke bedrijfsdag. Denk aan: suppen, lasergamen, klimmen, boogschieten en beachvolleyballen. Speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Even bijkomen van alle inspanning of gezellig afsluiten? Geniet buiten of overdekt van onze uitgebreide borrel, lunch- en dinerkaarten.

Ontdek de mogelijkheden
Rondje Strand Tien

De mooiste pauzewandeling van de regio

Ontdek het Rondje Strand Tien. Deze wandeling langs de waterkant en door het bos geeft energie en ontspant. In een half uurtje ben je weer terug bij Strand Tien en lekker bijgetankt. Nog even een koffie en weer door? Of klap je de laptop bij ons open met uitzicht over het water? Een aanrader hoor, je thuiswerkdag op ons terras houden. Wij zorgen voor de koffie.

Bedrijfsvitaliteit

Heerlijk! Buiten aan je gezondheid werken. Alleen, met je team of je hele bedrijf? We helpen je met een mooi programma. Wat denk je van bootcampen in het bos, beachvolleybal, yoga op een supboard of een ijsbad nemen? Eenmalig, wekelijks of maandelijks? Jij kiest.

Ontdek de mogelijkheden

Route en parkeren

Van fiets tot touringcar, op ons parkeerterrein is ruimte genoeg. We hebben gegarandeerd 700 parkeerplaatsen. Je betreedt ons parkeerterrein via het Gielekespad 10 in Oss. Parkeren is gratis en kan van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Lightbox afbeelding