Naar hoofdinhoud

Strand

Strand

Het zandstrand

Kom zonnen, volleyballen, zandkastelen bouwen of beachtennissen op ons ruime zandstrand. Met de strandbar en de speeltuin binnen handbereik en het kabbelende water aan je voeten. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte stranddag. De auto kun je voor de deur parkeren op ons ruime parkeerterrein, de fietsenstalling voor fietsen en scooters is pal naast de ingang.  Dagentree kost €3,50, een seizoenkaart 35,- (13 april t/m 30 september). Beide kun je open aan de kassa bij de ingang. Een seizoenkaart kun je ook online kopen via de ticketshop.

Strandbar

De Strandbar

Iedere dag open tijdens het strandseizoen en op ieder moment van de dag een goed idee: de overdekte strandbar. Vanuit de strandbar heb je uitzicht op de speeltuin en op het water. Plof lekker neer voor koffie met gebak, een lunch, borrelbites of een snelle avondhap voordat we sluiten. We hebben ook een kindermenu. Goed om te weten: de strandbar hoort bij ons recreatiegedeelte, hiervoor betaal je €3,50 entree.

Menukaart
Speeltuin aan De Geffense Plas

Speeltuin Strand Tien

Waarschuwing: je kind wil niet meer weg uit deze speeltuin. Al kan dat ook een voordeel zijn, zodat jij even lekker kunt genieten in de strandbar of op het strand. In de speeltuin van Strand Tien kunnen de kids zandkastelen bouwen, glijden, schommelen, klimmen en klauteren. De speeltuin hoort bij ons recreatiegedeelte, daarvoor betaal je €3,50 entree voor een dag of €35,- voor een heel strandseizoen. Het strandseizoen loopt van 13 april t/m 30 september.

Sup huren Strand Tien

Suppen op De Geffense Plas

Plank in het water, peddel mee en klaar om te gaan. De sup-boards zijn ideaal om De Geffense Plas mee te verkennen, om op te zonnen of om in alle rust yoga-oefeningen op te doen. De sup-boards zijn stevig en breed, voor een goede balans. En er vanaf vallen is ook geen straf. Het schone, verkoelende water wacht op je! 

  • € 15 voor 1,5 uur
  • € 20 voor 2 uur
  • € 25 voor 3 uur
  • € 30 voor 4 uur
  • Prijzen zijn exclusief entree
Wandelen langs De Geffense Plas

Het Rondje Strand Tien

Ontdek het Rondje Strand Tien. Deze wandeling langs de waterkant en door het bos geeft energie en ontspant. Je kunt het bos in en uit op verschillende plekken. Als je Strand Tien als begin- en eindpunt neemt, duurt de wandeling een half uurtje. Daarna weer fris terug naar de vergadering in het Strandlokaal? Of sluit je af met wat te eten of drinken bij restaurant Strand Tien? Gezellig!

Het bos

De Heksje Route

Tijdens deze gratis speel- en wandelroute van 1 of 2 kilometer kun je klauteren in bomen, picknicken, spelen op natuurlijke speeltoestellen, boomhutten bouwen en leuke weetjes over het bos rondom de Geffense Plas ontdekken. Loop het bos in via de parkeerplaats van Strand Tien en volg de route via de rode en groene heksenhoedjes en vogelhuisjes. Kom je na het uitwaaien gezellig nog wat drinken bij Strand Tien of nog even spelen in de speeltuin?

Veelgestelde vragen

  • Vanaf de hoofdingang aan het Gielekespad in Oss betreed je ons ruime parkeerterrein voor zowel auto’s, motoren als fietsen. Parkeren is gratis en kan van 07:00 uur tot 22:00 uur.

  • Ja, dat mag. Alleen niet op ons terras nuttigen.

  • Elke dag maken wij een rondje strand voordat de poorten open gaan. En als het nodig is houden we met machines een grote schoonmaak.

Lightbox afbeelding