Naar hoofdinhoud

Ontdek nu

Strand

Het zandstrand

Kom zonnen, volleyballen, zandkastelen bouwen en beachtennissen op ons ruime zandstrand. De strandbar en de schaduw van de bomen binnen handbereik en het kabbelende water aan je voeten. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte stranddag.

Strandbar

Een snelle hap, verkoelende drankjes en ijsjes

Dorst na het suppen, zwemmen, spelen of sporten? Of lekkere trek tijdens het niksen? Ontdek de ijsjes, snacks en drankjes bij onze strandbar. Geniet ervan op het strand, in het gras of in de strandtent met uitzicht over de plas.

Verhuur

Suppen

Plank in het water, peddel mee en klaar om te gaan. De sup-boards zijn ideaal om de plas mee te verkennen, om op te zonnen of om in alle rust yoga-oefeningen op te doen. De sup-boards zijn stevig en breed, voor een goede balans. En er vanaf vallen is ook geen straf. Het schone, verkoelende water wacht op je!

  • € 15 voor 1,5 uur
  • € 20 voor 2 uur
  • € 25 voor 3 uur
  • € 30 voor 4 uur
Omgeving

Natuur in het Rondje Strand Tien

Wandelaars, sporters, dieren en insecten genieten dagelijks van de bosrijke omgeving rondom Strand Tien. Ontdek het ‘’Rondje Strand Tien’’ met diverse wandel- en fietsroutes. Aan de rand van de stad, dichtbij uitvalswegen en toch heerlijk rustig.

Beleefpad

De Heksje Route

Tijdens deze gratis speel- en wandelroute van 1 of 2 kilometer kun je klauteren in bomen, picknicken, spelen op natuurlijke speeltoestellen, boomhutten bouwen en leuke weetjes over het bos ontdekken. Loop het bos in via ons parkeerterrein en volg de route via de rode en groene heksenhoedjes en vogelhuisjes. Kom je na het uitwaaien gezellig nog wat drinken bij Strand Tien?

Hygiëne

Een schone omgeving

Helder water en een schoon terrein: daar zorgen we voor. Per seizoen houdt Strand Tien grote reinigingen, dagelijks kleine. Samen met onze gasten houden we het water en het strand netjes. Help je ook mee? Zo genieten we allemaal van Strand Tien.

Veelgestelde vragen

  • Parkeren kan van 09:30 uur tot 20:00 uur in de zomermaanden. Tijdens de wintertijd sluit de parkeerplaats als het donker wordt.

  • Ja, dat mag. Alleen niet op ons terras nuttigen.

  • Elke dag maken wij een rondje strand voordat de poorten open gaan. En als het nodig is houden we met machines een grote schoonmaak.

Lightbox afbeelding